четверг, 28 мая 2020 г.

ЗАЛ №23, 11-Б. Відеоконференція в Zoom. Зустріч випускників з кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри української літератури Запорізького Національного університету Бакаленко Іриною Миколаївною





27 травня 2020 року на запрошення директора ЗАЛ №23 В.М.Майорова учні випускних класів 11-А та 11-Б зустрілися з кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри української літератури Запорізьського Національного університету Бакаленко І.М.
Школярі одразу приєдналися до спілкування: визначили свій настрій, створили онлайн - "хмарки" із власних асоціацій "Що для мене є ЗНО" та відповіли на актуальні питання "Яку спеціальність та заклад вищої освіти для її здобуття учні хочуть обрати". Основні етапи проведення ЗНО та аспекти майбутньої кампанії до закладів вищої освіти стали предметом обговорення у віртуальній аудиторії. І.М.Бакаленко окреслила типові помилки учасників ЗНО та надала цінні поради, "Лайфхаки" щадо підготовки та складання ЗНО в умовах карантину. Діти із цікавістю слухали та запам'ятовували основні аспекти.
На цій конференції випускники ліцею №23 отримали багато корисної та важливої інформації про ЗНО. Такі зустрічі актуальні та корисні, а поради І.М.Бакаленко додадуть впевненості випускникам у процесі підготовки до тестування та дозволять отримати високі бали.















































































Комментариев нет:

Отправить комментарий