четверг, 8 февраля 2018 г.

Розпочався новий 2018 рік - рік Жовтої Собаки.
Жовта Земляний Собака — мирна тварина, яка терпіти не може конфліктів. Тому астрологи стверджують, що в 2018 році, нарешті запанують мир та спокій. Можливо, прийти до компромісу вдасться навіть тим, хто раніше вважався непримиренними ворогами.
Жовтий колір символізує не тільки Землю, але і сонячне світло. Це означає, що в 2018 році стане більше оптимізму і радості. Хочеться вірити, що гороскопи не брешуть щодо того, якій тварині за гороскопом буде присвячений 2018 рік і Жовта Собака дійсно принесе людям багато щастя.
Важливо відзначити, що Собака у східній астрології вважається жіночим знаком. Тому в 2018 році особливого успіху доб’ються люди, які володіють м’якістю, інтуїцією і щирістю. Правда, одночасно в 2018 році людей можуть очікувати досить помітні емоційні перепади.
Собака цінує сім’ю. Тому в 2018 році пощастить вірним людям, для яких сім’я — на першому місці. Важко доведеться тим, хто звик до самотності. Хоча не виключено, що вони переглянуть свої погляди і вирішать, що пора почати нове життя.

Комментариев нет:

Отправить комментарий